| Jigokunokishi a întrebat:

Am o problema la mandibula, e mai in fata decat partea superioara a gurii, adica dintii de jos sunt mais cosi ca cei de sus. Mi sa recomandat aparat dentar(amu vreo 3 ani), dar un doctor mi-a zis ca ar fi mai ok operatie. Acum am deja 18 ani impliniti si dentistul meu mi-a zis ca trebuie sa rezolv problema pentru ca o sa-mi cauzeze neplaceri mari. Ce credeti, la varsta mea se mai poate face ceva cu aparat dentar sau mai bine m-as duce pe operatie ca-i mai sigur? Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Credem ca ar trebui sa intrebi un doctor. La varsta ta deja corpul si-a cam terminat procesul de crestere si modelarea, asa ca greu mai modelezi diverse lucruri dupa 18 ani. Dar cine stie, poate medicul o sa-ti spuna ca se poate. Exista persoane care au protruzie de mandibula si o duc bine, sanatosi, dar depinde de caz, daca e mai sever ar trebui intervenit si corectat.

| Jigokunokishi explică (pentru CuriousStuff):

Multumesc pentru raspuns!

1 răspuns: