| alexandru000000000 a întrebat:

Am o problema la piciorul drept. De fiecare data cand alerg sau merg pe jos aprox. 1 km incepe sa ma doara incheietura piciorului si nu imi dau seama daca ma doare muschiul sau osul.
Cand stau jos sau in picioare si nu fac nimic nu ma doare, dar cand incep sa ma misc apare durerea. Si cand stau in pat si incerc sa ridic piciorul ma doare.
Mentionez ca durerea apare doar in weekend, deoarece joc fotbal pe fiecare saptamana in weekend si incepand cu luni nu ma mai doare, pentru ca nu mai fac efort.
Sunt la echipa de fotbal si imi e teama ca daca fac o pauza de cateva luni tot nu imi va trece. Mi-ati putea recomanda o crema sau ceva pentru a scapa de durere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Clasicul Fastum Gel. Îl gasesti in orice farmacie.

| alexandru000000000 explică (pentru gabicoo):

Pai si imi va trece definitiv sau doar pentru o perioada?