anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema mai delicata, din cate observ, testiculul meu stang este diferint de cel drept, in sens ca este mai lasat si parca nu este dintr-o bucata ca sa zic asa, par a fi 2 bile (sper ca m-am exprimat corect), mentionez ca nu am dureri, sangerari, si efacularile sunt normale (zic eu). Nu stiu exact de cand am aceasta problema, dar cred ca e de cativa ani. Ce ar putea fi? Asa din cate am citit ar putea fi vorba de Varicocel, ar putea fi ceva mai grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Ideea e ca trebuie samergi la medicul urolog sa te vada si sa te consulte!

| KillaNoFilla a răspuns:

Mai lasat e normal sa fie.
Si acea a doua parte e epididimul.

| Sarcopt a răspuns:

Du-te la un control, nu îți fie ruşine. Acolo o să-ți spună concret dacă sunt probleme. Baftă

| BWLoverlel666 a răspuns:

Ba stai linstit ca asa sunt ele, multi oameni au chestia asa, unul sta mai lasat sa nu se cioneasca sau cv de genul (dovedit stiintific) si eu am chestia asta