| Ganja1st a întrebat:

Am o problema medicala care am descoperit-o in dimineata asta deci, eram la PC (tin sa specific ca sunt racit) imi suna telefonul si dintr-o data obs ca am in mana 3 bubite MARO sa nu le numesc bubite... ca niste pete mici pe 2 le-am luat pielita aceea alba dar rezultatul e acelasi ...am senzatia ca o sa mai apara cateva inainte sa intreb un medic puteti sa-mi dati un sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună Alex123! În primul rând nu le zgândări. Nu da cu nimic pe ele, spală-te bine pe mâini și fugi le medicul dermatolog! Însănătoțire grabnică!

3 răspunsuri:
| cristinna23 a răspuns:

Dermatologul o sa te ajute mai mult ca sigur si nu le mai atinge sau rupe iti faci mai mult rau decat bine.

| summertime a răspuns:

Du-te la doctor mai repede!

| edy01 a răspuns:

Daca sunt bubite maro s-ar putea sa fie varicela nu le mai zmulge ca o sa-ti ramana cicatrici du-te la un dermatolog. daca e varicela e posibil sa-ti apara si in cap. funda? :d