| JasminNoir a întrebat:

Am o problema putin mai delicate, care a inceput sa ma deranjeze de mai bine de un an, dar recent am inceput sa ma ingrijorez in privinta ei.
Ma trezesc dimineata cu nasul nu tocmai infundat, dar plin de sange inchegat, si se simte ca si cum as avea ceva greutate in nas. Mi se intampla si in timpul zilei, constant, si nu inteleg cauza. Incerc tot timpul sa ma abtin sa nu pun mana acolo, dar ma deranjeaza foarte tare faptul ca il am tot timpul asa, si imi fac rana la el. Oare care ar putea fi problema? Ar fi necesar un consult la un medic orelist?
Tin sa precizez ca uneori am nasul infundat din senin, dar fara simptome de raceala, si nu din cauza sangelui.
Multumesc de intelegere si sper ca ma puteti ajuta cumva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Poti sa ai un vas de sange mai sensibil care sa iti creeze problema asta. Mergi la orelist.
Eu am avut asa ceva acum ceva ani (dar nu era permanent, numai in anumite perioade din an) si rezolvam cu o pastila de vitamina K. Nu te sfatuiesc insa sa o iei de capul tau, eu am luat-o la sfatul mamei care era medic.

| BadSirChaos a răspuns:

Ummm, la orl te duci pentru urechi din cate stiu eu, du-te la medicul de familie si vezi ce-ti recomanda, nasul infundat e probabil din cauza polipilor, chiar daca te-ai operat o data se pot face la loc.

| JasminNoir explică (pentru BadSirChaos):

Otorinolaringologia trateaza afectiunile gatului, urechilor si nasului de asemenea.
Pe mine nu nasul infundat ma ingrijoreaza, dar mersi oricum happy.

| AnaBubbles a răspuns:

Ar trebui sa te duci la un medic orelist! Pentru nasul infundat iti recomand Nasonex, nu iti da dependenta. Sper ca te am ajutat. Dar mai bine te duci zilele urmatoare la un medic inainte sa iei ceva ca cine sstie ce ai acolo.