anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua am o problema. sa incepem:
- de la 11 ani imi troznesc mainile usor
-de la un timp imi troznesc geninchi gatul coloana laba piciorului
-mai e o problema la umarul stang de unde se dislocheaza pot sa-l dislochez cu mana impingandul si duta ce i dau drumu se pune la si se audde foarte tare
- date : 12 ani baiat 1, 74m, 47 kg
- ce trebuie sa fac?
-ce am?
-trebuie sa ma duc la doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| kareina a răspuns:

Cred ca este lipsa mare de calciu, magneziu...si pot sa spun ca iti lipsesc f multe vitamine. Dar cel mai bine vorbeste cu parintii tai si urgent mergi la doctor, nu vreau sa te sperii, dar nu este bine ce se intampla, numai amana si numai pierde timp intreband! Medicii iti pot spune ceea ce ai si ce trebuie sa faci! Poti sa iei calciu, magneziu...vitamine,sau daca nu vrei sa iei calciu mananca multe lactate de toate felurile. Dar fuguta la doctor!

6 răspunsuri:
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Apropo fac si un sport sarituri cu schiurile find in Austria si la o competitie la aterizare am sarit mai mult si au parait oasele toti au crezut ca mi-am rupt picioarele cand s-a auzit

Oricum ma duceam la doctor si i-am spus

Wai eu beau cate 1 litru de lapte mananc citrice si mare foarte multe

| pinkpupix a răspuns:

Lipsa de vitamine, in special de calciu!
Du-te la medic sa-ti prescrie niste vitamine, gen Supradin.

| deedee_3754 a răspuns:

Dar tu i-ai spus la maica'ta ce ai?

spune-i sa te duca la doctor ca nu este normal la un copil de 12 ani sai ''trozneasca'' genunchiu, gatu coloanawinking

indicat ar fi sa mergi la doctorul de familie el ti-ar putea spune m-ai exact ce aiwinking

| Teils a răspuns:

Salut! Si sorei mele i se intampla asta. Singur problema pe care o stiu sau cred ca este : " inaltarea sau dezvoltarea prea repede, face ca oasele si inchieturile sa nu mai aiba loc ". Nu iti mai trosni toate inchieeturile sau mainile (mai incolo o sa iti dai seama ca e o prostie). Da, ai putea sa consulti un medic pentru orice eventualitate happy