Cred ca este lipsa mare de calciu, magneziu...si pot sa spun ca iti lipsesc f multe vitamine. Dar cel mai bine vorbeste cu parintii tai si urgent mergi la doctor, nu vreau sa te sperii, dar nu este bine ce se intampla, numai amana si numai pierde timp intreband! Medicii iti pot spune ceea ce ai si ce trebuie sa faci! Poti sa iei calciu, magneziu...vitamine,sau daca nu vrei sa iei calciu mananca multe lactate de toate felurile. Dar fuguta la doctor!
Apropo fac si un sport sarituri cu schiurile find in Austria si la o competitie la aterizare am sarit mai mult si au parait oasele toti au crezut ca mi-am rupt picioarele cand s-a auzit
Wai eu beau cate 1 litru de lapte mananc citrice si mare foarte multe
Lipsa de vitamine, in special de calciu!
Du-te la medic sa-ti prescrie niste vitamine, gen Supradin.
Dar tu i-ai spus la maica'ta ce ai?
spune-i sa te duca la doctor ca nu este normal la un copil de 12 ani sai ''trozneasca'' genunchiu, gatu coloana
indicat ar fi sa mergi la doctorul de familie el ti-ar putea spune m-ai exact ce ai
Salut! Si sorei mele i se intampla asta. Singur problema pe care o stiu sau cred ca este : " inaltarea sau dezvoltarea prea repede, face ca oasele si inchieturile sa nu mai aiba loc ". Nu iti mai trosni toate inchieeturile sau mainile (mai incolo o sa iti dai seama ca e o prostie). Da, ai putea sa consulti un medic pentru orice eventualitate
anonim_4396 întreabă: