| Girlsiatat a întrebat:

Am o problema, sa zic asa: mi s-a umflat partea de sus a clitorisului, doare si ma mananca uneori...si nu mai spun ca, e ca o galca asa, tare si cand fac miscari sau pun mana ma doare...ce poate fi? Este pentru prima oara cand patesc asa si nu stiu ce sa fac. Cineva mi-a spus sa ma spal cu ceai de musetel si dupa aceea sa vad daca trece. Orice raspuns pentru mine, e binevenit. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
http://www.ginecologie.ro/Forum/forumid/42/threadid/1178/scope/posts.aspx
spalaturi cu ceai musetel/galbenele si lenjeriea schimbata, daca nu trece, unconsult ginecologic e cel mai indicat.
O seara buna:)

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna cel m ai indicat este un consult ginecologic de specialitate, nu sfaturi date aiurea pe TPU. Deoarece noi oamenii sintem diferiti, si ce tratament a functionat unei persoane nu este garantat că merge si la tine. Ceaiul de musetel este dezinfectant si poate că ajută local, dar trebuie văzut bine ce ai si din ce motiv s aumflat si te doare si te mănincă, ce vîrstă ai? Ai făcut sex neprotejat? Multă sănătate si nu sta să astepti sfaturi si tratamente miraculoase, mergi urgent la medic.