| MariaAm00 a întrebat:

Buna ziua! Am o problema si de astazi dimineata plang incontinuu de frica. Am 13 ani si de 2 zile ma doare in partea dreapta jos si cred ca am apendice. Nu le-am spus parintilor pentru ca ei se panicheaza. Imi este frica de spital si doctori mai ales de operatie. Va rog frumos ajutati-ma, nu stiu ce sa fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Am 13 ani si de 2 zile ma doare in partea dreapta jos... nu stiu ce sa fac?"

lasă tu netu' și spune-i mamiței ce probleme ai (dacă chiar ai deși... nu prea cred)

| Animeforlifee9921 a răspuns (pentru sierra1):

Mai sierra mai dar le dai la nas la toti

| sierra1 a răspuns (pentru Animeforlifee9921):

Ajutăm și noi cum putem...

| sierra1 a răspuns (pentru Animeforlifee9921):

... dar nu azi era ziua ta?

| johnnny123 a răspuns:

Primul lucru pe care poți să-l faci este să nu-ți mai pui singură diagnostice. La 13 ani mă îndoiesc că ai o diplomă în medicină.

Al doilea lucru este să le spui părinților ce te doare. Este datoria lor să ia măsuri și să te ducă la doctor.

Iar al treilea lucru este să nu te mai temi de doctori. Rolul lor este să te trateze, nu să te chinuie. Fii fericită că ai acces la doctori care-ți pot rezolva problemele.

| Animeforlifee9921 a răspuns (pentru johnnny123):

Si sora mea are frica de boli si toata ziua cauta pe net

| Yuoia a răspuns:

Dac ti-e frica, nu te du la medic. Stai acasa ca sa fie si mai rau. Daca intr-adevar e apendicele, in scurt timp va exploda. Iar tu ne vei privi din cer.
Cum mama dracului ganditi voi sa nu spuneti parintilor ce aveti?

| larisa62922 a răspuns:

încearcă sa le spui părinților tai