| TheVintageReckless a întrebat:

am o ruda careia i s-a strambat nasul intr-un timp cam scurt, sa zicem un an. ea mi-a zis ca o perioada a dormit numai pe partea stanga, isi punea iarna plapuma pe cap, pe juma de fata, deci cum ar veni isi sprijinea plapuma de nas, si i s-a dus nasul in partea stanga, ma rog, asa mi-a spus ea. verile isi punea cearceaful pe fata. intrebarea mea e, e posibil asa ceva? sa ti se duca osul nasului intr-o parte doar din cauza asta?

deci vorbesc serios, chiar i s-a strambat nasul, am analizat amandoua amanuntit niste poze mai vechi cu unele recente, tocmai si-a schimbat buletinul, si se vede clar ca e nasul mai in partea stanga in poza noua de buletin.
si nu si-a luat bastarci in nas.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Pe naiba.nu are cum.

| Mussette a răspuns:

Nu are cum de la plapuma sau de la dormit. Posibil are deviatie de sept si acuma devenit mai vizibil. Depinde si de varsta persoanei.

Răspuns utilizator avertizat
| Trandafirii a răspuns:

Ei, se poate dar isi revine