| JohnnyYoung a întrebat:

am o umflatura pe gat de ceva vreme, daca nu mai gresesc, 2-3 saptamani. Nu am simtit dureri prea mari ca sa ma motiveze sa consult un medic. Doar e dura si simt o durere slaba la atingere. Am citit cate ceva pe internet pentru a intelege daca e cazul sa ma alarmez si dupa simptome am concluzionat ca ar fi un "ganglion superficial cervical" dar nu pot fi sigur. Astazi, dupa baie, a dat afara puroi si sange, a curs FOARTE MULT comparativ cu un cos sau o taietura. Am dezinfectat locul si acum il simt putin mai mic dar oricum este. Ma pot adresa medicilor DOAR la urgenta pentru ca sunt in tara straina si inca nu am un medic de familie. Ajutati-ma va rog sa inteleg daca e necesar sa merg la medic sau nu... MULTUMESC ANTICIPAT.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu cred ca este necesar sa mergi de urgenta la medic!