| Edy81 a întrebat:

.Am o umflatura pe obrazul drept..Este ca un fel de punga..Este foarte dureroasa..Chiar si la cea mai mica atingere simt ca se umfla si din ea curge puroi..Am incercat sa o storc..Degeaba..Apare înapoi..Si la frig se invineteste si doare.O am cam de 4 luni..Am fost si la dermatolog si am fost luat 3 luni un tratament pentru acnee destul de costisitor. Puteti sa-mi spuneți ce e sau cum scap de ea? ..Va mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bbnnmm a răspuns:

Recomandarea mea e să schimbi medicul dermatolog dacă acesta nu te-a ajutat. Nu cred că ar fi bine să încerci tu să "scapi" de acea umflătură, poți face mai mult rău ca bine și să dai în ceva mai grav și mai greu de remediat. Nimeni de aici nu îți poate spune ce să folosești și cum să faci să dispară umflătura, e necesar controlul dermatolog (specializat). Multă sănătate!

1 răspuns:
| Teo29 a răspuns:

Mergi la alt dermatolog mai competent. In opinia mea consulta si un chirurg maxilo-facial, vezi ce opinie are.