Dacă ai fost la doctorul ginecolog și ai urmat tratamentul dat de el și cu toate astea nu ți-a trecut, ar fi bine să te consulți la un alt doctor. E posibil să fie o infecție urinară mai puternică. Și eu am trecut prin asta, dar la mine tratamentul a funcționat, nu as putea sa ți spun ce pastile am luat pentru că fiecare organism e diferit, dar îți pot recomanda ca seara sa faci spalaturi cu apa și bicarbonat 1 litru de apa la o lingura de bicarbonat, asta va reduce aciditatea. Multă sănătate.
Urmează tratamentul iar dacă nu se schimbă nimic mai fă o vizită pentru un alt control
Simptomele dvs. pot avea mai multe cauze, inclusiv infecții, iritații, alergii sau probleme hormonale. Este important să continuați să vă adresați medicului dvs. pentru a găsi cauza problemei și a începe un tratament adecvat. În timp ce așteptați să vedeți medicul, puteți încerca să luați măsuri de auto-ingrijire pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor. Acestea pot include:
Spălarea zonelor intime cu apă caldă și o soluție blândă de spălare
Evitarea produselor de igienă personală care conțin parfumuri sau alte ingrediente chimice puternice
Folosirea hârtiei igienice moi și a lenjeriei din bumbac
Beți suficientă apă pentru a menține o hidratare adecvată
Evitarea contactului sexual până când simptomele sunt rezolvate
Dacă simptomele sunt severe sau dacă aveți febră, trebuie să vă adresați imediat medicului dvs. pentru evaluare suplimentară și tratament