| rapa a întrebat:

am scuipat sange azi de dimineata in dus sau cel putin asa cred pentru ca eram adormit rau, dar de ceva timp cam o saptamana tot am mai tusit asa din cand in cand o tuse seaca si am avut momente in care simteam ca nu imi vine cat aer imi trebuie in piept si ca raman fara, cand am iesit afara din incapere am putut sa respir iar am simtti ca primesc aer iar, ok deci ce ar putea fi? fumator inrait nu sunt cate o tigare din cand in cand ft rar..ma gandesc ca de la aia nu poate fi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adina77 a răspuns:

Bine ca n-ai, dar tot trebuie sa faci un control de rutina.

3 răspunsuri:
| Adina77 a răspuns:

Apoi nu-i bun.
Mergi la un pneumolog.
Nu ai precizat daca ai transpiratii nocturne si lipsa poftei de mancare, si slabire in greutate.

| rapa explică (pentru Adina77):

N am nimic din ce ai zis

| Adina77 a răspuns (pentru rapa):

Bine ca n-ai, dar tot trebuie sa faci un control de rutina.

| geaninadiana a răspuns:

S-ar putea sa ai un chag de sange in plamani dar cel mai bine ar fi sa te duci sa vezi un doctor