anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua! Am senzatia ca tot imi vine sa urinez intruna dar e doar o senzatie.
Care credeti ca este motivul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| romeo78 a răspuns:

Infecție urinară. Sunați medicul de familie și cereți ajutorul pentru această problemă medicală.
Sănătate!

| MihaelaDart a răspuns:

Cu capsule de echinaceea și vitamina C te pui pe picioare imediat. Fa o baie calda cu sare grunjoasa. Senzația de a merge des la baie va dispărea după 1-3 zile. Cel puțin eu nu am mai ajuns la medic pentru asta și așa m-am tratat acasă.

| Gabryel85 a răspuns:

Da, așa este, o infecție urinară. Si niște suc de merișoare e binevenit, pe lângă ceea ce au spus și ceilalți.

| RalucaRalu2 a răspuns:

Bună!
Ai o infecție urinara. Poti lua Urisan, Urinex, Urinal sau Uractiv.

| Eireann a răspuns:

Cel mai probabil infectie urinara. Nu o lasa asa, mergi la medic fiindca daca nu trece de la sine poate sa "urce" spre rinichi si se poate ajunge chiar la insuficienta renala ( rar, dar nu e bine sa risti).
Daca nu tratezi simptomele sa dispara dar sa reapara din senin. Pentru a scapa de senzatia de urinare poti sa bei in pahar de apa cu sucul de la o lamaie si dupa 2 ore sa bei un pahar de apa cu o lingurita de bicarbonat de sodiu - schimbarea de pH de la acid la alcalin distruge o parte din bacterii.

| Frank51 a răspuns:

Infecție minoră, la mine trece după ce fac o baie fierbinte, probabil mi se dilata tractul urinar, poți încerca.