Întrebare recomandată | Scorpions13 a întrebat:

Am si eu 2 probleme :
- atunci cand mananc ceva cald sau beau ceai cafea... ma doare maxilaru dintii de la radacina nu plombele...
- atunci cand fac baie calda (spre tare ) si cand ies ma ia cu ameteala si imi amortesc mainile si picioarele dar dupa ce stau jos cam 5 minute imi trece.
Astept raspunsuri cine se confrunta cu problemele astea sa imi zica si mie.
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Hm...Ciudat N am mai auzit de asa ceva.dar cel mai bine este sa mergi la medicul de familie.Este Posibil sa duci lipsa de calciu vitamine. ceva de genul asta. ok?

| Paun_Cristian_1993 a răspuns:

La dinti, daca te dorla cald, rece sau dulce e infectie...si eu am patit la fel, cu mainile si picioarele e posibil sa fie de circulatie... fugi la medic.

| Scorpions13 explică (pentru Paun_Cristian_1993):

Si ce ai luat pentru infecitia dentara?

| Paun_Cristian_1993 a răspuns (pentru Scorpions13):

Antibiotic,dar nu pot stii exact ce efecte are la tine(poti avea alergii) si iti poate face mai mult rau....cum ti-am zis fugi la medic ca sa nu se agraveze