Este psihiatrica problema si nu are cum sa-ti treaca dupa doar 5 luni de tratament. Fa psihoterapie si tratament psihiatric de lunga durata, fiindca te va ajuta.
Mda nu stiu ce sa zic ca pana sa port ochelarii cum i-am purtat eu pe nas nu aveam senzatia asta acum nu stiu ce sa mai zic ca numai pot merge nici pe strada ce sa fac?
Cred ca este doar o coincidenta sau psihicul tau a gasit acest pretext. Citesti si tu cu putin obiectivism asa-zisele simnptome, vei vedea ca sunt ciudate si nu au nici un fel de obiectivare (doar ti se pare ca...). Daca te convingi ca problema ta este psihica si iei tratamentul in serios, ai posibilitatea sa duci in viitor o viata aproape normala
Mda multumesc pentru raspuns...da am luat atata timp tratament si nici o ameliorare chiar deloc nu s-a simtit...
Ai luat tratament extrem de putin timp (inteleg ca doar 6 luni) si n-ai spus daca ai facut psihoterapie. Nu astepta ameliorari in primul an de tratament. daca faci psihoterapie de 2-3 ori pe saptamana si tratament sustinut si vrei din tot sufletul sa invingi problema, vei observa ameliorari in timp (nu spectaculoase, usoare de la an la an)
Du-te la un oftalmolog bun, numai el iti poate spune cu exactitate ce ai.
Bafta!
Mai multe detalii te rog
Il poti gasi la medlife (clinica privata): https://www.medlife.ro/......gie/1/29/. Programare se poate face la tel 021 9646
Nu stiu unde il mai poti gasi in alta parte, dar poti cauta pe net. Succes
Salut! Trebuia sa porti ochelari la timpul potrivit! acum eu zic sa te duci la un doctor si ii spui simptomele.Asta este cel mai bun lucru pe care poti sa il faci pentru tine.Doar nu esti tu singurul cu asceasta problema din lume! Gandeste positiv! Doar un medic te poate ajuta cu adevarat! Sa mergi la un consult cat mai repede! Succes!