Buna!
Urechiile si nasul ajuta corpul sa fie in echilibru pe aici intra si iese aerul.
Deci da au legatura una cu cealalta dar nu cred ca iti afecteaza auzului problema polipilor.
Nu te mai ingrijora degeaba ca faci operatie si asa si asa numai un medic poate decide asta .
Poate iti va da cu o crema speciala si iti va trece, cine stie.
Si eu am avut o problema cu o ureche acum ceva timp si am nimerit o doctora super buna care m-a ajutat.
Keep to clam, totul va fi bine!
Pss iti pot spune unde o gasesti pe doctora aceea daca ai vrea, lasa-mi un mesaj.
Te pup, pa pa!
Problema nu este ca mi-e frica de operatie (dinpotriva chiar o astept cu nerabdare ca sa scap de probleme), nelinistea mea este increderea in domnul doctor. Chestia ca o sa ai probleme cu auzul dupa operatie am citit pe net si nu stiu daca este o coincidenta dar unchiul meu a facut operatie de polipi de 2 ori pana acum, iar dupa a doua operatie dupa scurt timp a inceput sa aiba probleme cu auzul si in final a ramas fara auz la o ureche.
Iti pot recomanda eu o doctorita la care am fost, este foarte priceputa si are tehnologie de ultima ora!
Buna. Si eu ma voi opera de polipi. Da, ai si tu. Nu iti face grivi ca este o prostie ca dupa operatie o sa ai probleme cu auzul! Cunosc pe cineva care s-a operat si ascum e foarte bine.
O zi placuta!