Nu prea ai ce sa faci. Esti infectat cu HPV, virusul care determina cancerul ed col uterin la femeie si cancerul de penis la barbat. L-ai luat din cauza ca ai avut contact sexual cu o femeie infectata care nu-si facuse analizele obligatorii. Trebuie sa-ti menstii imunitatea in stare cat mai buna, sa eviti orice fel de infectii si sa iti scoti condiloamele ori de cate ori apar.
Si asta inseamna ca nu o sa scap niciodata?
Deocamdata nu exista nici un tratament, de aceea este extrem de importanat profilaxia (sa nu faci sex cu persoane care nu au analizele la zi). Poate se va gasi un tratament in viitor. Atentie insa ca poti infecta orice femeie, chiar daca folositi prezervativ.
E posibil sa ramai cu ele o perioada. da, poti sa iti iei candyline, am citit si eu despre ea, lumea zicea ca e buna. tiai facut analizele pentru hpv?
Nu am facut analize pentru ca nici un doctor nu a zis nimic de nici un test si din cate stiu estul hpv se face doar la femei.
Si trebuie sa ai rabdare pentru ca aici nici un tratament nu are eficacitate 100%. trebuie sa il gasesti pe cel potrivit si sa urmezi tratamentul mult, pentru ca vor mai aparea. imi para rau...
Penu întreabă: