| laudima22 a întrebat:

Bună ziua, am și eu o dilemă. Mai demult am cumpărat niște produse de pe un site ce am dat mulți bani pe el, plushbio și am făcut o greșeală, le luasem pentru acnee/coșuri, iar acum mi-au rămas urme și eu trebuie sa îmi las barbă ca sa le acopere. Puțin dar au rămas cicatrici, coșuri nu mai am, 1-2 dar rar și problema e că mie nu îmi stă bine cu barbă, eu am fizionomia de copil, puteți vedea și în fotografia de profil. Semăn cu tata și dacă nu mă bărbieresc arăt ca un boschetar, arăt groaznic ce sa mai. Oribil... voi ce mă sfătuiți, daca îmi las barbă, nu se mai văd așa cicatricile, in schimb fără barbă îmi stă mai bine. Mai fresh. Ce sa fac în situația asta, sa fac cum zic eu și să fiu eu mulțumit sau cum? Mersi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Tu faci cum iti place mai mult, te simti mai bine.
Cere si parerea prietenei tale (sau altor fete/doamne cu varsta apropiata tie sau mai in varsta).

| laudima22 explică (pentru Bula):

Și încă ceva, in oglinda mea de acasă, mă văd într-un fel, iar în altă oglindă în alt fel. De ce? In oglinda mea de acasă văd urmele rămase de la coșuri, iar în altă oglindă nu le mai văd așa proeminente! Sau când fac o poză cu alt telefon. Ciudat

| Bula a răspuns (pentru laudima22):

E poibil ca, oglinda ta este "cu lupa" (ca de barbierit).

| laudima22 explică (pentru Bula):

Da, nu știu. este oglinda din baie

| Bula a răspuns (pentru laudima22):

Pai, daca te uiti de aproape, atunci si o musca arata ca un monstru. happy

| dullcat a răspuns:

Buna.Cicatricile se vindeca de obicei in decurs de cativa ani. Pielea se regenereaza lunar, deci ai grija sa mananci sanatos, sa te hidratezi, sa te protejezi de soare etc.

| laudima22 explică (pentru dullcat):

Și încă ceva, in oglinda mea de acasă, mă văd într-un fel, iar în altă oglindă în alt fel. De ce? In oglinda mea de acasă văd urmele rămase de la coșuri, iar în altă oglindă nu le mai văd așa proeminente!

Și încă ceva, in oglinda mea de acasă, mă văd într-un fel, iar în altă oglindă în alt fel. De ce? In oglinda mea de acasă văd urmele rămase de la coșuri, iar în altă oglindă nu le mai văd așa proeminente! Sau când fac o poză cu alt telefon. oare de ce!

| dullcat a răspuns (pentru laudima22):

Depinde ce tip de lumina ai in camera.La lumina naturala se vede intr-un fel, la lumina artificiala slaba in alt fel, la lumina artificiala rece de intensitate mare alt fel si tot asa. Nu ai observat ca si in oglinzile din cabinele de proba de la malluri, lumina nu flateaza deloc? De obicei lumina calda ofera un aspect mai placut, iar cea rece scoate in evidenta defectele pielii.Conteaza si unghiul din care bate (deasupra oglinzii, dintr-o parte, sau daca e o banda led in jurul oglinzii etc).

Da, am observat și la cabinele de probă, ai dreptate da.