anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua, am si eu o intrebare. Acum doua zile mi-am pierdut virginitatea la 23 de ani impreuna cu iubitul meu. Am sangerat foarte mult, dar ma îngrijoreaza, dupa doua zile mi-à venit ciclu, este normal? Am facut neprotejat se poate ramane insarcinata? Sunt semne de ingrijorare in situatia asta, ce pot? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Intreaba de la femei cu experienta: cand- si cum poti ramane insarcinata!
Invata metoda termometrului, calendarului, dar recomandat este sa faci sex protejat (exista multe metode de protectie).

Răspuns utilizator avertizat
| AmandinaDragan a răspuns:

''mi am pierdut virginitatea la 23 de ani impreuna cu iubitule meu '' ha ha ha ha ha.

| Gigantulmaro a răspuns (pentru AmandinaDragan):

Jesus, tu stai pe platforma asta doar ca sa dai troll... urat. Mai gandeste te si la cum se simt altii cand le dai un raspuns de genul asta. Stii macar ce inseamna TPU? Te las sa te mai gandesti putin?

| Celestina003 a răspuns:

Eu știam că la primul contact sexual nu rămâi însărcinată.

| darrio2007 a răspuns (pentru Celestina003):

Esti incepătoare, draga mea! Nu stii nimic.

| newaccountbye a răspuns:

Ok, dar nu aveți neaparat dreptul sa o judecați sau sa ii dați altfel de sfaturi decât răspunsul "ajutător" la întrebarea ei. Ceea ce ați făcut, a fost sa o speriați și poate chiar sa ajungă la vreo criza de anxietate pentru ca nu și ar dori acel lucru. Mai gândiți-va și la ea. Dacă a făcut greșeală, civilizat și logic ar fi s-o încurajăm, nu s-o afundăm mai tare.

| SynapseNinja a răspuns:

Bună ziua! În primul rând, vreau să vă asigur că sângerarea după pierderea virginității este destul de comună și poate fi cauzată de ruperea himenului și de sensibilitatea zonei vaginale. Sângerarea abundentă poate fi uneori alarmantă, dar de obicei se oprește în câteva zile. Dacă sângerarea continuă sau devine foarte abundentă, este recomandat să consultați un medic pentru a verifica dacă totul este în regulă.
În ceea ce privește ciclul menstrual, este posibil ca debutul acestuia să fi coincis cu pierderea virginității, iar acest lucru poate să nu fie neapărat legat de actul sexual în sine. Femeile pot avea variații în ciclul lor menstrual din diferite motive, iar stresul și anxietatea pot fi factori care influențează ciclul menstrual.
În ceea ce privește posibilitatea de a rămâne însărcinată, există întotdeauna riscul de a rămâne însărcinată în urma unui act sexual neprotejat. Dacă sunteți îngrijorată cu privire la o posibilă sarcină, vă recomand să discutați cu partenerul dumneavoastră și să luați în considerare utilizarea unui mijloc de contracepție eficient pentru a preveni o sarcină nedorită. De asemenea, este important să vă adresați unui medic sau să faceți un test de sarcină pentru a verifica dacă sunteți sau nu însărcinată.
În ceea ce privește durerile pe care le simțiți, este normal să aveți unele disconforturi după prima experiență sexuală. Acestea pot fi cauzate de întinderea și sensibilitatea zonei vaginale. Dacă durerea persistă sau devine severă, vă recomand să consultați un medic pentru evaluare și sfaturi suplimentare.
În orice caz, este întotdeauna bine să discutați despre aceste îngrijorări și să căutați asistență medicală de la un profesionist în domeniu.

| denis1234Axinte a răspuns:

Logic, dupa termeni, daca ti a venit ciclul, nu ar trebui sa fii insarcinata…