Trebuie neapărat sa iti suni ginecologul.Nu e ok sa ai dureri de genul și cineva trebuie sa iti facă ceva. Daca nu e ginecologul mergi iar la urgente ca frisoanele deja nu sunt de bine.
Pot fi pietre la rinichi sau alta complicație urata.Mai ales ca ai doar 5 săptămâni e destul de periculos.
Uractiv am folosit dar doar când nu am fost însărcinată și sincer îți spun că in afara de a elimina urina mai des (probabil treptat cu infecția din corp)nu mi-a diminuat durerea.Asa ca nu știu dacă e indicat în sarcina și mai bine nu iei dacă nu îți e prescris și poate nici nu te ajuta.
Am o prietena ce are dureri ca tine de burta in sarcina și i-a spus ca are nisip la rinichi dar nu mi-a zis ce i-a dat.O sa vad dacă mai vorbim o sa o întreb, cu toate ca nah, poate ce e la ea nu e și la tine.
Mai un pic și ies analizele și probabil o sa iei ceva antibiotic.
Eu sufăr de tahicardie dinainte de sarcina și am palpitații, da nu îmi da voie medicul sa iau beta blocante și ma chinui doar cu niște magneziu.
E nașpa ca sunt multe interdicții când ești gravida.
Crede-mă ca nu mai pot de durere de spate și burta jos dar spatele mașinii omoară am vorbit cu medicul de familie și pe zis sa iau uractiv mami pana îmi vin analizele sa îmi mai amelioreze durerea cât de cât.
Pana miercuri ii foarte mult de aia zic abia suport și am și animale acasă nu prea stau multe
Bună! Încălzește-te la un radiator și lichide multe. Până ai urocultura și antibiograma nu prea poți face nimic! Numai bine! Întreabă de poți lua Urisan; nu prea mă știu la bebei! Numai bine!