| Dumitrasana a întrebat:

Buna ziua am și eu o întrebare Am un bebeluși de 5 luni și de la 2 luni i-au apărut niște bubițe pe față și sau împrastiat dama nu știu cu ce să-l mai ung și parca îi trec și iar îi apar nu putem scăpa de ele.Eu nu prea cred în superstiții dar dama nu mai știu ce să mă gândesc poate la văzut cineva cînd nu era botezat și avea menstruație.Stie cineva în așa cauza ce scoate de făcut? Va rog din suflet poate părinții cuiva pricep așa ceva ca dama nu ne ajuta nici o crema

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Solane a răspuns:

Tu nu esti mama normala.
In primul rand, mergi la medic, nu da cu tot felul de prostii aflate pe marginea santului. Nici aici pe TPU. Exista pediatri.
Fa o analiza a laptelui. Mai degraba cred ca laptele tau este toxic decat in vazutul la menstruatie. Ce mananci, ce fumezi, ce boli ai tu care se transmit copilului?

| Kufu95 a răspuns:

Numai bine te duci la doctor, să vezi care e problema?

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu crede în superstiții. Du bebelușul la doctor! Poate e ceva minor(acneea bebelușilor, e de la lapte de mama și e normal) dar poate sa fie și altceva. Doar un doctor te poate ajuta
Îți las un link
https://www.catena.ro/ce-este-si-ce-cauze-are-acneea-bebelusului