| simonarozy a întrebat:

Am si eu o intrebare: ce medicament/ e sa iau pentru a ma ingrasa? Peritolul este bun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Baton a răspuns:

Pentru srk: mai citeste odata ce vrea aceasta intrebare si dupa aia poti da un rasp.alea is pentru slabit iar simona vrea sa se ingrase.

deci:

daca mananci regulat 3 mese pe zi atunci ar trebui sa iti mentii greutatea cat de cat.
am avut si eu aceasta pb acum 5 ani cand daca nu ma tineam de ceva sau cineva ma lua vantul.
si m-am apucat dupa povesti si basme...sti si tu...paine,dulciuri si alte mizerii.nimic.
si am inceput cu fast food si nici ala nu m-a ajutat prea mult.asa ca din fast food am extras doar pizza cu care m-am alimentat o luna de zile. media mea a fost 1 pe zi.
bineinteles ca invatandu-ma cu ea au fost zile cand luam si 2 sau 3 tonguelaughing

oricum programul meu nu imi permitea ca sa zic asa, somnul ca tot omul si alte chestii pe care le faci de obicei.
ideea ar fi ca dupa ce mananci sa dormi imediat happy
acum pot sa zic ca dupa un an de zile inca tin acele kg in plus luate si ma simt bine happy
la 1.88 inaltime si 70 cat aveam inainte(ca o fata) acum am mai plantat 15.
Orice ai face sa te ingrasi sau sa slabesti TU trebuie sa te simti bine in felul cum arati.
Toate cele bune!

| Fishhh a răspuns:

Pe langa o dieta bine pusa la punct poti lua sumpliemente alimentare, vitamax, catinofort