| costelmerida a întrebat:

am si eu o intrebare?
De 2 zile ma doare in partea stinga jos si nu stiu ce poate fi? Am mai avut probleme cu durerea asta si am fost la medic si mea zis ca nu am nimic.Eu credeam ca este Ernia dar mea zis ca nu am nimic. Daca ma puteti ajuta cun raspuns va MULTUMESC.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| MariusPopa a răspuns:

In partea stanga jos, fata sau spate? Este posibil ca in ultima perioada tu sa te fii suparat prea tare din anumite motive.Asta a dus la marirea ficatului tau si de aici privin aceste dureri care sunt deranjante. Mi s-a intamplat si mie.
Sfatul meu. daca este asa cum am zis ...ar fii indicat sa incerci sa lasi grijile si supararile deoparte pentru ca altfel nu v-ei ajunge departe.(spital)

| DolcE_7446 a răspuns:

Sa nu fie d la ovarul stang.
Poate ai racit si ti s. a inflamat ovarul.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Medicul ar fi gasit o hernie, care trebuie sa fie destul de voluminoasa ca sa-ti provoace dureri. Mai degraba o indigestie sau o intindere musculara.