Poate fi si din cauza ca iese din aceeași gaura cu urina?
Spune si ce gust are daca tot esti experta
Haideți să fim cu bun simt si sa respectăm domnișoarele.
Nu, nu poate avea acelasi gust cu urina, fiindca atunci cand iese sperma nu iese in acelasi timp cu urina, asta functioneaaza aparatul reproducator la barbati.
Poti sa-ti gusti si singur sperma, ca sa poti face comparatie, chiar te invit!
Ok, si ce gust are?
Gustati-o baiete si vei vede ace gust are! Ce-i greu deinteles!
In toate tratatele medicale spune acest lcur: sperma are gustul si mirosul mancarurilor pe care barbatul le inghite!
Probabil esti copilas de scoala generala, daca esti incapabils a intelegi acest lucru.
Pentru cultura ta generala, pe care nu o ai aparent, are gust sărat.
Doua femei discuta inte ele:
- Oare sperma unui negru este tot alba?
- Nu stiu, dar stiu ca-i tot sarata.
Asta nu tine cultura generala, ca nu ai tu atatia ani de carte si experienta de viata cata am eu, gustatul spermei tine de ce bagi tu in gura si cum ai aflat ca-i sarata, inseamna ca doar ca a ta este sarata.
Ia baiete de citeste, sa te educi si tu:
https://www.csid.ro/......i-6522738/
Adevarul e ca mi-ai dat cel mai medical site sa citesc? la fel de medical ca sfaturile pe care le dai tu pe acest forum. Iti dau un sfat: mai bine ramai la ce ai tu experienta.
Nu stiu cati anisori ai, dar evident ca vorbesti in necunostinta de cauza, ca orice adolescent care se crede mai destept decat este in realitate si care nu are bun simt.
Poate sa fie putin galbena in functie de ce manaci sau de ce lubrifiant o avea prezervativul pe el. nu e nimic dubios.
Oare sa fie si de la urina?
E de la varsta
Nu se intalneste cu urina, sunt tevi diferite.
Păi sperma nu iese din aceeași gaura cu urina?
E posibl si asta, sa spele ce era pe uretra.
Nu cred