| Was a întrebat:

Buna ziua, am și eu o întrebare, se poate consuma silimarină dacă ești sănătos sau in ce caz se consuma silimarină?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Silimarină este un hepatoprotector (e un supliment natural extras din ciulin) de obicei se administrează la persoanele cu boli hepatice (pentru regenerarea țesutului hepatic) sau in cazul administrării excesive de substanțe care pot degrada țesutul hepatic, nu ai de ce sa iei silimarină daca nu ești în nicio situație menționată mai sus

| Was explică (pentru AndreeaAndreutza48):

Am fost operata de chist hidatic și de fiere și a tăiat și din ficat și mă gândeam să ia macar o lună că am văzut că este bun pentru regenerare ficatului

4 răspunsuri:
| Catalin77945 a răspuns:

Poti lua daca vrei nu o sa-ti cauzeze probleme, dar de regula se ia in afectiuni hepatice

| ZappyTv69 a răspuns:

Nu. Daca iei fara a avea vreo afecțiune, poți avea probleme