| Batincu_Elena_1992 a întrebat:

Am si eu o intrebare totodata si o teama, nu mi-a venit ciclul, trebuia sa imi vina pe 1 mai si am 10 zile si nimic, am faut un test de sarina acum 3 zile si nimic, negativ. Tin sa mentionez ca am facut sex protejat, cu prezervativ dar a fost o seara am facut fara dar m-a ferit sotul, asta a fost acum 3saptamani. In fiecare luna inainte sa imi vina menstruatia am cate o durere infernala de burta ca nici nu pot sta in fund de durere si imi trece numai cu gheata la burta, dar de data asa am avut acea durere dar nu mi-a venit ciclul si am scurgeri albicioase.Ce poate fi? Mentionez ca am 26 de ani si 2copii nascuti natural. Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| PrintesaGumitaa a răspuns:

Poate sa fie si neregulat ciclul

| Batincu_Elena_1992 explică (pentru PrintesaGumitaa):

Da.am facut acum si al doilea test si tot negativ a iesit

| pisciutza19 a răspuns:

Mai asteapta si la cateva zile repeta un test a si nu uita sa ne spui si noua daca afli ceva oricum cel mai bine sa mergi la medic.