Singura ta solutie e sa te duci la doctor. Pot sa fie mai multe probleme si e greu sa poti sa fac un diagnostic diferential intre ele dar din o descriere pe net. Mai ales ca orice ar fi nu ai cum sa prevezi cum va evolua.
Azi e sambata, asa ca daca nu poti da de doctorul tau, iti recomand sa te duci la sectia de primiri urgente a celui mai apropiat spital.
E o reacţie alergică la acel medicament,a păţit-o şi soţul meu.Du-te la acelaş doctor urgent! Vezi că s-ar putea să nu recunoască că a dat-o-n bară cu acel medicament, aruncă vina pe ce ai băgat tu în gură, sau vreo "pastilă" cu "infecţie"!
Stiu ca e o reactie alergica dar ce as putea lua... sa imi treaca azi.am mai avut.dar mi-a trecut in 2-3 zile ceva mai rapid
Cum a zis si RXN, nu mai face prostia sa te tratezi singur. Poti da oricand in soc anafilactic.
Mai bine mai faci o vizita la medic si nu mai fa prostia romanului de a te trata singur, acasa. Daca ai reactii alergice la respectivul medicament, trebuie sa intrerupi administrarea si sa-ti recomande altceva.
anoooonimm77 întreabă: