| Maria1899 a întrebat:

Bună ziua, am și eu o mică nelămurire până ce reușesc să ajung la ginecolog. Luna aceasta mi-a întârziat menstruatia 5 zile. Marți am făcut un test care a ieșit negativ, ieri am mai făcut un test care inițial a ieșit tot negativ, după aproximativ o oră jumătate m-am uitat din nou la el și se vedea o linie incompletă care pe măsură ce treceau orele s-a făcut completă dar ușor ștearsă. Aseară mi-a venit menstruatia dar tot sunt în dubii. Știu ca rezultatul corect este ceea ce afișează în primele 10 minute conform prospectului, dar tot citind pe internet diverse păreri și situații au apărut prea multe semne de întrebare pentru mine. Menstruatia mea tot timpul a fost regulată +/- o zi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Andi24 a răspuns:

Din proprie experienta iti pot spune ca daca ti-a venit menstruatia nu esti insarcinata. Pentru linistea ta, mergi la medic si nu mai citi pe internet diverse pareri. De cele mai multe ori gasesti pe internet si informatii eronate, care creeaza confuzie, neliniste.

| ioana748 a răspuns:

Dupa timpul indicat in prospect, testul isi modifica raspunsul, datorita substanțelor continute. De fapt se vede ca nu este ceva clar.
Mai fa un test totusi.
Un raspuns sigur il primesti la doctor, dar nu cred sa fie sarcina.
Uneori menstruatia mai poate intarzia si intotdeauna exista un inceput.

| darius2777 a răspuns:

Poate e neregulata