| Cosma23 a întrebat:

Buna ziua, am si eu o mica problema, am 20 de ani si am realizat de un an incoace ca am niste cosuri(?) pe penis? Sunt multe pete albe pe majoritatea penisului, nu sunt mari sunt mici stie cineva ce este? Este ceva grav? Presupun ca ar trebui sa ma duc la un dermatolog pentru tratament sau este ceva ce as putea lua?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Evita zaharul in primul rand și grădinile toxice, recomand un post negru de 72 de ore va regenera celule, doar ceai dar fara zahar, îți va detoxica ficatul, serotina e in intestine

| Cipi1212 a răspuns:

Penisul trebuie îngrijit corespunzător. Spălat cu apă și săpun.

| Mindfulness a răspuns:

Se regăsesc în jurul glandului, ce spui tu nu sunt coșuri ci papule perlate peniene, ele nu produc probleme medicale, absolut cu toții le cam avem, deranjează doar estetic.

Papulele perlate peniene sunt considerate a fi o caracteristică anatomică normală și nu au o cauză patologică specifică.
Ele sunt rezultatul unor mici glande sebacee care produc sebum, un ulei natural care menține pielea moale și hidratată.
Apar de obicei în adolescență sau la bărbații mai în vårstă.

| DauSfaturiDeViataSexuala69 a răspuns:

Deci,am patit si eu la fel, cand am fost la dermatolog, si la mine deja erau destul de multe cosuri pe penis, era din cauza ca nu m-am ras corect si a trebuit sa imi injecteze in penis o substanta ca sa omoare bacteriile din interior spre exterior, ai grija de soldatelul tau!