Din cauza anexitei si a dereglarilor hormonale. Avand in vedere ca ai suferit un avort spontan trebuie sa iti faci mai multe investigati si sa vezi cauza pentru care nu ai putut duce o sarcina ca sigur legaturi sunt.Antibioticele pe care ti le-a dat s-ar putea sa te mai deregleze hormonal deci acum urmatoarea data cand iti intarzie sau curge neexplicabil sa nu te speri sa stii ce este.Ar trebui sa iti dea un tratament cu anticonceptionale ca sa iti regleze ciclul cum se face dupa orce avort fie el si spontan.Aaa si scurgerile maroni sunt de cum nu ai avut ciclu, ciclu ala care trebuia sa iti vina in perioada aia cat ai fost gravida sa invechit si acum curge asa
Avortul s-a produs in luna iunie am fost la control si nu am putut tine sarcina din cauza unei infecti( am fost la control in Germania unde stau) in luna august am fost in Romania si am fost la control si mi-a zis ca am anexita si mi-a dat tratament si a zis sa il iau pe timpul menstruatie! Si mi-a dat ceva di pentru dureri numai ca durerile tot le am am in zona burti si a ovarelor mai ales cand fac efort! O sa imi fac alta peogramare la doctor sa vedem ce spune.multumesc!
Si am avut si stari de greata vomă si dureri de sani!
Trebuie neaparat sa mai faci un control
Astazi de dimineata am avut niste scrgeri maroni un maro mai deschis secretia a fost groasa nu ca o secretie obisnuita ...am facut o poza dar nu stiu daca ma lasa sa o pun aici. Mumtumesc
Da cu cheaguri din alea se zice ca sunt bucati de nu stiu ce membrana probabil si de acum vei avea ciclu neregulat sau intarzieri sau scurgeri din alea.Iti scriu ceva in privat
Buna!
Iti recomand ceai de coada soricelului, combinat cu cretisoara.
Numai bine!
Mulțumesc. O sa incerc!