| pisciutza19 a întrebat:

Buna ziua am si eu o nelamurire daca ma pyteti ajuta va rog dau funda.Mi-a venit ciclu in luna Martie pe 20 astazi am observat ca mi s-a oprit ovulatia este posibil luna asta sa imi vina mai devreme gen de paste?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De unde stii tu fetita ca ti s-a oprit ovulatia? Ti-a facut medicul teste sa vada ca ti s-a oprit? Ori esti deja la menopauza?
Sau tu incurci ovulatia cu menstruatia? Pentru ca-s doua lucruri total diferite!

Acum depinde ce fel de ciclu ai, daca este regulat se succede la acelasi numar de zile in fiecare luna, daca este neregulat, va veni cand va vrea el, fara sa stie cineva.
Daca ai avut sex neprotejat, s-ar putea sa nu mai vina deloc.

| pisciutza19 explică (pentru Violleta2022):

Deci zilele saptamana trecuta am avut ovulatie multa de miercuri numai am nimic este posibil ca zilele astea sa imi vina?

| pisciutza19 explică (pentru Violleta2022):

Plus ca simt acolo jos un deranj de aia te-am intrebat.

| Violleta2022 a răspuns (pentru pisciutza19):

Cred ca tu confunzi ovulatia cu menstruatia!

Ovulatia - este procesul prin care corpul tau elimina un ovul lunar, in mijlocul perioadei dintre 2 cicluri menstruale.

Menstruatia - este sangerarea lunara

Ceea ce ai scris tu mai sus, NU face sens, "...am avut ovulatie multa" asa ceva nu exista, pentru ca ovulul nu-l poti vedea si nu curge nimic afara.

| CuriousStuff a răspuns:

E sunt foarte curios cum ai aflat si ce inseamna ca "s-a oprit ovulatia"?
Ovulatia se opreste la menopauza si odata oprita nici ciclu menstrual nu mai ai.

| pisciutza19 explică (pentru CuriousStuff):

Off ai intteles gresit am avut zilele trecute si acum numai am nimic am iesit din perioada aia.