Este posibil sa fie de la o infectie sau solicitare prea puternica /indelungata, dar si tensiunea intra-oculara marita poate face asemenea manifestari.
Daca diagnoza si tratamentul a fost identic la cele doua cabinete, atunci sa urmeze tratamentul prescris.
Daca diagnoza difera, atunci mergeti si la o a 3-a clinica ofta!
Nu a fost identic tratamentul, cautam iar un cabinet oftalmologic
Deci nu au reușit 2 medici după consult să îi spună de ce și îi spuneam noi?
Doar am pus o întrebare, dacă vrei sa răspunzi bine dacă nu, nu! Nu te obliga nimeni
Da stea pe telefon dar nu exagerat, dar de când a văzut ca are ochii roșii nu mai sta
I s-a efectuat cumva un examen numit fund de ochi? Dacă domnul este hipertensiv cumva e posibil ca și hipertensiunea intraoculara sa fie mare. Totuși sa ia picăturile ca este posibil sa i le fi dat ca sa amelioreze simptomele respective.
Nu prea îi trece cu picăturile care i le-a dat
Merg si eu pe ideea ca are tensiune oculara.
Desi s-ar putea sa fie orice altceva. Ii trece cu acele picaturi? Daca nu, cautati un oftalmolog mai bun.
Este in Bucuresti una Eye si nu mai stiu cum. Privata. NU RECOMAND! Am experienta proasta la ei.
Daca as găsi o clinica bună as merge în orice oraș
La Cluj este o clinica oftalmologica particulara foarte bine dotata (unde s-au facut inclusiv primele operatii laser).
Daca ai posibilitatea, ia legatura cu ei, cat mai repede (nu-i de joaca)!
https://ophtalens.ro
Venele se vad mai tare atunci cand isi forteaza ochii (calculator, condus, citit)?
Are si dureri, usturime, senzatie de uscaciune, praf in ochi?
Daca e asa, ar putea fi sindrom de ochi uscat. Acei doctori i-au dat lacrimi artificiale doar?
Are gen impresia ca are cava în ochi cateodata. Ia dat picături și o crema pentru spălarea genelor și a ochiului
V-am trimis un mesaj.
Mario1996 întreabă: