| EdyJm3k3ru a întrebat:

Am si eu o problema...a fost internata mama in spital sa i se faca punctie si ii s-a dat antibiotice si din cauza la antibioticile alea i s-a crapat limba si are o mazga alba sau nu stiu cum se zice pe ia si stomacul ii l-a dat peste cap nu are pofta de mncare si la stomac simte ca are o arsura asa nu stiu ce va rog sa ma ajutati

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa o vada un medic, poate chiar de la Urgente, sau medicul de familie.Ce are pe limba ar putea fi o ciuperca facuta din cauza antibioticelor, ori este deshidratata.Problemele de la stomac, pot fi tot de la antibiotice, luate multe si cand nu trebuie.Pentru pofta de mancare dar si pentru intarirea organismului, niste vitamine si minerale nu ar strica.LA MEDIC IMEDIAT!

| Matei_Dragos_1905 a răspuns:

Pai ii va trece dupa un timp... pentru mancare, sa bea ceai cate putin si paine prajita sa manance... asa faceam eu cand eram bolnav.

| MaraVictoria a răspuns:

Fara suparare! Exista medici si ei sunt mai experimentati decat oamenii de pe TPU, NU iti lasa mama pe mana internautilor.Medicul este cel mai potrivit