Buna daca ti s-a spus sa iei pastilele dupa ce faci analizele iale atunci cand faci rost de bani sa le faci, nu sunt foarte scumpe de exemplu glicemia costa 8 lei, vsh 4 lei, hemoglobina 4 lei, adica 12 lei.Multa sanatate nu te pot sfatui sa le iei daca medicul ti-a spus intr-un fel ca sa nu iti faca rau.
Daca vrei sa risti si sa iei anticonceptionalele inainte de a-ti face analizele treaba ta dar eu sa fiu in locul tau, mi-as face analizele mai intai
Eu am fost la medic si fiind prima data cand iau anticonceptionale mi-a recomndat tot logest pentru ca ua o cantitate mica de hormoni si mi-a zis doar sa merg la un control ginecologic atat si nimic mai mult! si mie anticonceptionalele nu mi-au facut nimic rau! poti avea greata la inceput in prima luna si te poti ingrasa dar nu neparat!
In mod obisnuit nu se recomanda analize de sange inainte de anticonceptionale, deci probabil tu esti un caz special, ai o problema pe care celelelalte femei nu o au si ai nevoie de precautii speciale. Discuta cu ginecologul daca poti lua pilulele fara analize, dar eu zic sa nu risti. Mai asteapta o luna si incepe-le de la urmatoarea menstruatie.
Tu SINGURĂ ţi-ai dat răspunsul : "daca ies toate analizele bune sa iau pastile de astea" ( Logest ).
DUPĂ ce faci analizele TREBUIE să mergi cu rezultatele la ginecologul care ţi le-a prescris şi abia DUPĂ ce le verifică vei putea să începi anticoncepţionalele ( de luna următoare )!
Şi, SPER că medicul care ţi-a recomandat Logest era ginecolog, NU medicul de familie - că n-ai precizat...
Deci, ai RĂBDARE până faci analizele.