| aigi1 a întrebat:

Buna ziua am si eu o problema ce ar fi indicat pentru o raceala durere de cap febra etc am o tuse mai veche de o luna am luat uyn humex l-am baut pe tot si tot nu mi-a trecut am luat si acc sirop

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| InoKo a răspuns:

Pentru tuse, ia Sekrol pediatric, ajuta foarte bine, sau sirop de patlagina.
Pentru febra ia biseptol sau cefasolin.

7 răspunsuri:
| vazelin a răspuns:

Exact asa patesc si eu, ma mai fac un rosu in gat si ma apuca tusea si dupa o perioada imi trece gatul da tusea nu!
bea mult ceai cald si lasa sa treaca singura! (+medicamente)

Răspuns utilizator avertizat
| Iony_5207 a răspuns:

Poti incerca siropul de muguri de pin ( http://www.ilanplant.ro/produs/sirop-muguri-de-pin ). Mie numai cu siropul acesta imi trece raceala (tusea).
O buna idee ar fi sa treci si pe la doctor!
Multa sanatate! :*

| qtheodora a răspuns:

Coldrex, fervex, nurofen, pentru febra durere de cap
stodal incearca sa iei pentru tusa sau niste siropuri pe baza de plantebig grin

| SunnyFlame a răspuns:

Pai eu iau
: Robitussin, theraflu, fervex, nurofen si is foarte bune ...adica o sa iti treaca

| tyana a răspuns:

Daca dureaza de o luna tusea iar acum a aparut si febra, e clar ca ai nevoie de antibiotic.Mergi la medic sa vezi ce iti recomanda.

| lovestoryofyou a răspuns:

Paie u una cred ca acc e o prostie
du-te la plafar si ia siropuri...ca sunt foate bune si naturale