anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema cu care ma confrunt de-a lungul timpului si ma gadeam ca poate imi raspundeti la intrebare? Am 18 ani si 10 luni; 1, 76 inaltimea si greutatea 78. Am inceput sa beau lapte si sa fac sport din ce in ce mai des cu gandul ca o sa ma mai inalt, rugamintea mea este sa imi raspundeti la intrebare : Ma mai inalt? Mai cresc?! Multumesc.(astept un raspuns)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Parca mai cresti pana pe la 21 de ani. Incearca eventual inotul sa te mai inalti... nu garantez ca merge.

| Puiutz a răspuns:

Bunahappy. pai pana in 20 si ceva de ani.se spune ca omul se mai inaltza. dar dupa nu. Deci totusi mai sunt sansebatting eyelashes. continua cu sportulwinking. si eu posibil sa apara rezultate.
Byee`happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar inaltimea ta e ok.

daniela
| daniela a răspuns:

Daca esti baiat pana la 21-22 de ani mai ai sanse sa cresti...

| w1zz a răspuns:

Vara mea are 14 ani si e mai mare decat mama ei are 1.85

| w1zz a răspuns:

Incearca hanbalul nu orcui ii place dar e folositor