| AlexBitza a întrebat:

Am si eu o problema cu cosii si anume pe spate am foarte foarte multi iar mai nou au inceput sa-mi apara si pe fata. As vrea sa stiu cum sa scap de ei in special pe cei dupa fata dar si pe cei dupa spate.Am uitat sa mentionez ca am 15 ani. Si nu vreau sa imi spuneti sa ma duc la medic dermatolog, poate o sa fac si asta dar mai intai vreau sa incerc sa scap singur de ei.Deci cei care au avut problema asta si daca au scapat de ea sa-mi spuna cu ce sau cum.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mara15 a răspuns:

Pai dupa nume consider ca esti baiat, dar daca esti fata si ai 15 ani tot ce trebuie sa faci e sa nu ti le strangi pentru ca iti vor ramane urme de sfatuiesc sa consulti un medic dermatolog pentru ca el sa iti dea o crema cu care o sa scapi mai ales de cele de pe fata SI NU INCERCA SA SCAPI SINGUR DE IEI PETNTRU CA DACA ESTI BAIAT NU E NORMAL SA AI ATAT DE MULTE COSURI. DUTE LA DERMATOLOG!
Zic asta pentru ca imi pasa! happy

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la un dermatolog și dozările hormonale în paralel pentru un diagnostic corect și tratament de specialitate.
Pa, pa.

| Petronela a răspuns:

Buna! Cumpara de la farmacie Zineryt pentru ca e foarte bun, ti-l recomand. Fundita?

| addicting a răspuns:

Cosii sau cosuri?! stai la soare am auzit ca trece si vorbesc serios ca am avut si eu si nu mai am