5 luni e cam mult, insa poti sa ai ceva care ti-a facut mizeria din nas sa se lipeasca serios, asa ca, daca, chiar nu ai chef de mers la doctor, iti spun ce folosesc eu:
vibrocil duo
e cel mai tare (afaik) din marmaciili romanesti, si imi desfunda nasul de nu se vede (racit cobza de 3 zile, si cu nasul complet infundat, si cu mucii curgand ca la robinet, dupa vibrocil, in 30mins am un nas perfect curat si respir in voie, cu totate ca si eu am o deviatie de sept mica si nu m-am dus niciodata sa o corectez)
TOTUSI, chiar e cel mai puternic, asta vine cu un pret: poate sa fie naspa pentru anumiti oameni mai sensibili, citeste foarte atent prospectul, mai ales la reactii adverse, apoi da-ti un singur puf si asteapta 30mins inainte de a face orice altceva (ca sa vezi daca ai reactii adverse)
5 luni fara sa mergi la un doctor? Iti recomand sa mergi la un consult la un medic orl-ist care se ocupa de astfel de probleme. Sigur este ceva la mijloc daca nici dupa 5 luni de zile nu ti-a trecut problema de la sine, asa ca asculta mi sfatul si mergi la un doctor si descriei ce ai descris mai sus.
Deviatie de sept, e o boala destul de comuna si poate fii operat dupa 18 ani sau cand considera medicul ca te-ai oprit din dezvoltare
LarisaChe07 întreabă: