anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema cu negii.
Folosesc verolit de 3 zile de cel putin 4 ori pe zi.Si mi-a iesit si pe piele in jurul negului o umflatura alba. E de rau?straight face
Cat timp dureaza pana imi trece?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DrA a răspuns:

Nu faci infectie de la Verolit. Trebuie sa incerci sa dai cu solutie doar pe neg, sa nu mai atingi pielea din jur. Si citeste prospectul, eu stiu ca in prospect scrie ca se aplica de doua ori pe zi. Nu trebuie sa te sperii, Verilitul e o compozitie de acid citric, acid malic si pielea practic sufera o arsura. Continua tratamentul, dar ai grija sa nu exagerezi. Daca iti pui de mai multe ori pe zi nu vor trece mai repede. Succes

8 răspunsuri:
| DrA a răspuns:

Umflatura de care vorbesti e pe marginea negului, de jur imprejur? Te doare? Cum arata?

| madalinx08 a răspuns (pentru DrA):

E alba zici ca are infectie in ea...Arata ca o bataie si ma doare, da.

| madalinx08 a răspuns:

Da, e in jurul negului de jur in prejur...e alba arata ca o bataie. Zici ca are infectie in ea.Ce sa fac?

Alte răspunsuri
| TeeaEliade a răspuns:

Salut! Am si eu aceeași problema. Negul meu arata ca un furuncul si ma doare tot degetul. Cum ai scapat?