Bună!
Din moment ce ai avut o INFECŢIE ( puroi ), ar fi TREBUIT să-ţi prescrie un antibiotic!
Durerea pe care o ai se datorează infecţiei ( din moment ce nervul a fost scos ).
Dacă poţi merge mai repede la stomatolog pentru ca să-ţi prescrie antibiotic, ar fi perfect.
Ori, marţi să-i spui despre aceste dureri + de antibiotic şi să AMÂNI plombarea până trece infecţia!
Pentru a atenua temporar aceste dureri, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Ketorol/Ketonal, Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.
Toate cele bune.
Da asa este de spus nu ai ce face. Mama mamei mele (Bunica mea) In 1984 a murit ca a avut o infectie la masea pe care n-o tratase. Ei bine nu te speria pentru ca pe atuncia nu erau din astea performante iti baga sarme si nu stiu cum. Ea avea 22 de ani.
Si apropo trebuie sa te tratezi si sa nu mai iesi pe afara in zilele racoroase
Am luat iarasi Nurofen si m-a lasat imediat durerea, daca persista pana marti sa scot pansamentul cum mi-a spus stomatologul? Eu as prefera sa-l las acolo si sa iau Nurofen pana marti.