Trebuie sa gasesti cauza care duce la recaderi ale infectiei urinare. Pentru asta ar trebui sa te internezi intr-un serviciu de urologie, sa faci o ecografie, o urografie fractionata si poate o cistoscopie. In paralel, trebuie sa combati constipatia (adesea cauza de infectii urinare) si sa faci un consult ginecologic pentru a exclue o cauza ginecologica a recaderilor, Partenerul tau ar trebui sa faca un examen de secretie prostatica si o spermocultura, pentru a vedea daca nu e el purtatorul unei infectii.
Trebuie sa dai o proba de urina pentru urocultura si sa faci un tratament antibiotic specific. Daca deja ai facut asta si problema persista, sunt necesare investigatii suplimentare, care sa deceleze o eventuala anomalie de tract urinar care sa te predispuna la infectii repetate (urografie intravenoasa, ureterocistoscopie). http://www.i-medic.ro/analize/citoscopia
Tot la medic trebuie sa mergi.Vezi sa nu ai cumva vreo pietricica la rinichi.Banuiesc ca atunci cand urinezi ai dureri.Criza de rinichi e foarte dureroasa.MERGI LA MEDIC.
Trebuie sa mergi la un doctor Urolog.
Infectiile de tract urinar la femei - cistita acuta, cronica, interstitiala, radica, nonbacteriana, uretrita, bacteriuria asimptomatica.
Simptome
Printre simptomele cistitelor acute se numara:
- disurie (disconfort la urinat)
- poliurie (cresterea numarului de mictiuni zilnice)
- nicturie (mictiuni in timpul noptii)
- incontinenta urinara (pierdere involuntara de urina)
- enurezis nocturn (incontinenta urinara in timpul noptii)
- dureri uretrale
- dureri suprapubiene
- dureri lombare joase
- hematurie (sange in urina)
- febra este neobisnuita.
Simptomele debuteaza, de obicei, dupa un contact sexual ("cistita din luna de miere"). Pana la 30% din persoanele cu simptome de cistita au, de fapt, o pielonefrita subacuta (nu la fel de zgomotoasa ca si cea acuta, motiv pentru care se poate pune eronat diagnosticul de cistita), in special daca simptomele dureaza de mai mult de 1 saptamana.