| razvansteel a întrebat:

Buna ziua am si eu o problema de prin luna aprilie asa am fost diagnosticat cu nistacmus la ochi nu stiu daca am scris bine ee timp de 3, 4 luni am purtat ochelarii pe nas si m-am uitat peste cum s-ar zice acum am o senzatie ...ca ar fi fruntea despartita de gura si imi de niste senzatii de nu pot sa fac nimic nici sa ma concentrez nici sa vorbesc o fi din cauza asta la ochelari sau e altceva? si daca da cum scap de senzatia asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E din cauza faptului ca nu-ti tratezi nistagmusul (purtand permanent si corect ochelarii).

| Beautyroom a răspuns:

O vizita la un medic oftalmolog este urgenta. Trebuie reconfirmata reteta de ochelari si evaluat daca mai exista si alte probleme oftalmologice.