| alexandrastietotul a întrebat:

Buna ziua
Am si eu o problema de sanatate
Acum 4 ani, am fost calcata pe picioar de o masina am avut un tratament si cred ca a fost cam tare am luat pastilele si nu mi-s-a dat si pansament
Atunci am avut probleme foarte mari cu stomacu o saptamana plangeam de durere, apoi am vazit ca dupa un an m-a luat iar dar sunt dureri insuportabile
De la un un timp de vreme a inceput sa ma doara foarte rau in capul pieptului
Mentionez ca mai am o problema, ma doare.foarte rau cam pe langa burta dar ma ia crampe si ma tin undeva la 2 minute si imi vine sa teag un parț sad, (stiu ca ve-ti rade) dar ma. sperie si nu pot.merge momentan la doctor, deci sunt crampe si dupa ce trag acel parț imi trece imediat
Ma puteti ajuta cu un sfat a fost cineva in postura mea? Sau ceva asemanator
Multumesc mult
Va pup!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| untu a răspuns:

Mergi la medicul tau de familie si consulta-te acolo! Aici pe TPU nu sunt medici!