| Scorpions13 a întrebat:

Am si eu o problema.
Ma doare foarte tare partea dreapta a capului, cu ureche cu jumatate de maxilar si sus si jos, ma doare si gatul in partea dreapta si la amigdala dreapta si in spatele urechii, cand beau un cei cald sau ceva simt ca imi cad dintii, cateodata sunt dureri atat de puternice in cat iti vine sa plangi, ochii sunt putin rosii.
Am avut durerile astea aucm o luna si mi-au trecut de la sine dupa 3 zile nu le-am mai dat importanta dar acum iar m-au luat ca mam expus putin la frig, si aucm nu stiu cum sa mai scap.
Va rog frumos cine a avut probleme de genu asta sa imi zica si mie, pana luni cand voi merge la doctor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Iwao a răspuns:

Fereste-te de curent nu de frig, esti sensibil la curentii de aer dupa simptome.Algocalmin,paracetamol,fes pe cap...dar ce nu incerci si tot geaba cand e de la curent, trece cand vrea.Protejeaza-te pe viitor, e cosmar.

| Scorpions13 explică (pentru Iwao):

Iti multumesc, la inceput si eu credeam ca e tot curent il simt imediat daca las putin greamu deschis imediat simt sau daca deschide cineva usa ......sincer m-am inspaimantat si am crezut ca am meningita

Multumesc. Eu m-am speriat cam tare si am crezut ca este meningita.

| Iwao a răspuns (pentru Scorpions13):

Fi linistit, am aceleasi probleme cu curentul si stiu cum este, wekeend placut fara dureri sa ai!

Multumesc, multa sanatate.

5 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Cred că e vina curenţilor de aer.
Dacă n-ai chef de mers la medic îţi recomand un antiinflamator gen Sumetrolim, eu ăsta l-am luat şi a trecut cam într-o săptămână. Stai la căldură, eventual dacă te dor dinţii rău de tot ia şi un analgezic (Algozone, Ketorol etc). Când mergi afară pune-ţi ceva pe cap, măcar o glugă, şi poţi să-ţi pui în urechi vată îmbibată în spirt. Fă-te bine repede happy