| Marioforever22 a întrebat:

am si eu o problema, mi-s-a facut o ingectie si nu stiu daca acul a fost sterilizat, dar daca a fost nesterilizat este posibil sa ma infecteze cu ceva? si daca da, care sunt sansele, si ce boli se pot transmite si cat de grave pot fi? mentionez ca s-au inflamat ganglioni limfatici din zona inghinala si ma mananca pielea. Multumesc, astept un raspuns urgent, sunt speriat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Izumo a răspuns:

Cel mai bun raspuns il poti primi de la o persoana specializata in medicinawinking

5 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Acele sunt de unica folosinta, altfel poti lua hepatita, sida, tot ce e mai bun.

| Mihaela1964 a răspuns:

Ti s-a facut o injectie cu o seringa si cu un ac de unica folosinta, care se arunca dupa intrebuintare.Nu te mai panica pentru ca e practic imposibil sa te fi infectat cu ceva de la aceea injectie.Ganglionii se umfla din cauza infectiei pe care probabil o ai; am patit la fel, cu ganglionii inghinali de la o banala batatura pe care o aveam la degetul mic si care s-a infectat.Mergi la medic si-ti va prescrie antibiotic.Numai bine.happy

| Marioforever22 explică (pentru Mihaela1964):

Dar nu am avut infecti, ci doar m-a durut burtica, deoarece am mancat de graba si atat.

| AlaDyn172 a răspuns:

Pai sansele sunt:
- daca a mai fost injectat la o persoana si ea avea o boala cum ar fi Tuberculoza, Hepatita [DA]!
- sau... daca avea, cum sa zic ..hmmm asa prafff daca avea pai trebuie sa iti cureti acolo unde te-ai injectat!

| Marioforever22 explică:

Este posibil sa fie vreo alergie? ca ma mananca pielea si s-au imflamat ganglioni limfatici.