Cum sa nu inteleaga? Dar nu-i spui din prima cum ti s-a sugerat, folosesti acea guma, si peste vreo 2-3 ore, cand crezi tu ca s-a dus efectul ii poti spune ceva de genul `iarta-ma te rog daca am o respiratie neplacuta, am o problema dentara pe care mi-o tratez deocamdata la dentist si de care voi scapa in... `
Chiar nu cred ca va fi o problema, din contra, va aprecia onestitatea ta si-si va da seama ca nu e vorba de igienta ta generala, ci de o problema de moment.
De ce nu poti chiar sa incepi discutia cu faptul ca tu mergi la dentist, ca e neplacut si din cauza asta dantura ta e "in constructie" asa ca s-ar putea sa nu aiba cel mai placut miros? Astfel ai si un subiect, ii explici si exact ce se intampla si scapi de momentul jenant pentru ca ea o sa stie. In plus niste dropsuri sau o guma nu strica.
Pai. oarecum imi este ca nu o sa inteleaga. Si ca o sa am parte de un refuz din cauza asta.
Mersi mult pentru raspuns!
Din moment ce nu ai nici o retinere fata de ea, ar trebui sa nu ai nici acum. Spune-i ca mergi la dentist e mult mai simplu asa. Si daca te va respinge din cauza asta inseamna ca e mult prea copila si chiar nu merita sa incepi o relatie cu o persoana care nu poate sa inteleaga ca ai o problema. Din pacate in privinta mirosului neplacut de medicament, acela cu care te alegi dupa ce pleci de la dentist nu prea ai ce sa faci in ziua respectiva e mult prea puternic, poti sa-l maschezi cu bomboane mentolate, guma dar tot se va simti putin.
Cel mai bine spune-i despre ce e vorba, e mult mai simplu.