| Stefanionutz a întrebat:

Am si eu o problema si nu stiu ce sa fac...
Ieri am fost la o nunta, unde toate bine si frumoase pana cand a inceput sa cante muzica (formatie, alea alea). A inceput cu o hora si eu am constatat ca este prea tare muzica. Cand am ajuns in dreptul difuzorului practic am ramas "socat" nu mai puteam sa gandesc si nici sa joc. De atunci nu am jucat toata seara, desi mie imi place foarte mult sa joc.
Vreau sa spun ca nu mai suportam sunetul asurzitor (ceilalti nu aveau nimic)
Eu am o problema de cand eram mic cu auzul. Urechea dreapta este foarte sensibila mai ales la inalte iar stanga nu am probleme (am facut teste)
Am uitat sa mentionez am 15 ani!
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi ceva orice, in afara de "nu te mai duce la nunti".
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IlegalSmile a răspuns:

Heiii

Hmmm

Foarte ciudat

Cel mai bine ar trebui sa mergi la un doctor cu siguranta el te va ajuta foarte mult happy

Cu un tratament ceva si poate nu ti se va mai intampla alta data cand vei fi in dreptul difuzorului

O zi buna!
Pa, pa ^^

1 răspuns:
| Alissonn14 a răspuns:

Buna.Eu zic sa te duci la doctor pentru ca el iti va da ceva. Presupun ca nu o sa mai asculti muzica data tare niciodata, asa ca mai bine te duci la docot sa scapi.Bafta!