Poate că vestea te-a afectat mai mult decât credeai, esti deprimat, stresat, agitat, obosit și speriat. Relaxează-ți mintea, liniștește-te! Din cauza aceasta, nu ai poftă de mâncare, iar atunci când mănânci, poate că o faci în grabă, ori alegi mîncaruri nesanatoase, care pot duce la disconfort abdominal.
Dacă ai sânge, poate că ești constipat, poate fi din cauza forțării intense în timpul eliminării. Te-ai iritat. Cu ocazia asta, trebuie să fii atent, fiindcă hemoroizii pot fi cauza constipației (chiar și aceștia pot provoaca sângerarea).
Crezi că ai cancer?! Nu gândi negativ. Cancerul înseamnă dureri severe. Cancerul nu e o boală molipsitoare. Se poate transmite genetic, însă nu e obligatoriu. Pentru liniștea ta sufletească, poți să îți faci o colonscopie, dacă medicul de familie consideră că e necesar. Vorbește cu el, solicită-i părerea...
Când ai timp, citește și aceste rânduri: http://imgur.com/a/qLxEq
Asa este fix ce scrie in acele randuri sunt stresat si ma pun sa dorm cu gandul la el, ce o sa se intample spre viitor da o sa imi iau niste calmante sa vad! Sunt stresat ca daca pateste ceva mai rau bunica mea ramane singura si nu stiu ce sa ma fac este si ea bolnava, chiar daca ramane la pat nu stiu cine-i ajuta si nu stiu daca pot face fata singur numai la asta ma gandesc si matusa mea si tatal meu mi-au zis ca sunt stresat ca ma tot gandesc. Eu de obicei nu prea mananc sanatos doar fast food, beau suc coca-cola simulte cafele pe zi pana la 3-4 nu dormeam noaptea posibil si asta sa ma afecteze cu ceva. Astazi mi-a zis matusa mea sa mananc niste ciorba de burta eu nu prea mananc ciorba de burta sau nici un fel de ciorba chiar mi-a facut putin bine acea portie. Iti multumesc pentru raspuns. Apreciez!
IonBadita1 întreabă: