| AndreiPopovici6969 a întrebat:

Bună ziua! Am și eu o problemuta. Tot incurc lucrurile. Spre exemplu aplicațiile la telefon. Vreau sa întru în TikTok de exemplu și întru pe YouTube, sau chestii de genul. Incurc lucrurile. Oare sunt niște automatisme? Ce părere aveți? Sunt nebun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Moggy a răspuns:

Ești îndrăgostit

| AndreiPopovici6969 explică (pentru Moggy):

Eu vorbeam serios.

| Moggy a răspuns (pentru AndreiPopovici6969):

Deci nebun nu esti clar, posibil doar sa ai momente in care pur si simplu nu esti concentrat indeajuns pe ce vrei sa faci/cauti sau in momentul in care sa zicem ca vrei sa intri pe tik tok iti vine inconstient in minte un video pe care l-ai vazut pe tt si intri din greseala pe el. Oricum sub nicio forma doar din asta nu rezulta o cauza patologica.
Doar daca asta te afecteaza si in viata de zi cu zi de exemplu sa vrei sa o suni pe mama ta si sa il suni pe tatal tau din greseala sau etc. Alea pot fi semne de Alzheimer.

| Moggy a răspuns (pentru Moggy):

Un video pe care l-ai vazut pe Youtube voiam sa zic*, scuze

| AndreiPopovici6969 explică (pentru Moggy):

Alzheimer la 15 ani? :/